Revolution UO

Patinaj :P

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı czz

• Kıdemli Üye
  • 1029
« : 23 Aralık 2006, 22:26:42 »
Bandajı basıyorum kendime 1  2 sn sonra dewam kosmaya ama 2 kare falan ilerleyince sanki yeniden bandaj basmısımki gibi patinaj cekıo.Birde bazen bandajı bastıktan 2 sn sonra hareket edebiliyorum bazende 4 sn sonra bu olay sadece bendemi oluyor yoqsa sizdede warmı  :smt017
zz Catlakgil

Çevrimdışı Zidane*

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 707
« Yanıtla #1 : 23 Aralık 2006, 22:34:20 »
Lastiklerini deiştir veya atını veya akakabılarını :D  :D
b]Zidane
[/b]

Çevrimdışı czz

• Kıdemli Üye
  • 1029
« Yanıtla #2 : 23 Aralık 2006, 22:35:39 »
Hele hele bazen bir beklıo basınca bandajı 2 kare gidio bi 2 sn daha bekliyo sonra 3  4 kare sonra 2 sn daha sankj lag girer gibi   :smt017
zz Catlakgil

Çevrimdışı Zidane*

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 707
« Yanıtla #3 : 23 Aralık 2006, 22:40:04 »
Sana büyü yapılmış muska felan olabilir
b]Zidane
[/b]

Çevrimdışı Maserati Catlakgil

• Kıdemli Üye
  • 3139
  • Emekli Player
« Yanıtla #4 : 23 Aralık 2006, 23:18:29 »
Bineğinin cinsi ne? + Hangi marka nal kullanıon :D

Önceden bazen banada oluodu staffa page atmıştım zigzag çizerek koş dedi:D

Çevrimdışı czz

• Kıdemli Üye
  • 1029
« Yanıtla #5 : 24 Aralık 2006, 00:02:50 »
iide kosarken olmuo bana sadece bandaj cekerken  :)   Nalın markası crafted tekin   :smt016
zz Catlakgil

« Yanıtla #6 : 24 Aralık 2006, 11:55:31 »
Alıntı yapılan: "Maserati Catlakgil"
Bineğinin cinsi ne? + Hangi marka nal kullanıon :D

Önceden bazen banada oluodu staffa page atmıştım zigzag çizerek koş dedi:D

O Speed test gibi bişi dediğin takılma , zik zak çizerek gidince olmuyo o takılma.

Bandaj delayıda şöle söyliyim. Mesela Poilisin bandaj attın tam o sırada ext. vurdu yediğin poi ve bandajlarını yırtmadı. Yani An ex pordan sonra in por yettikten sonra hareket edebiliyosun. Bundada Bandaj bastıktan sonra biri sana inpor yada poi vs . bi şekilde saldırıda bulunursa bandajların yırtılmassa şayet delay süresi kısalıyor.
iohazard = Ben = Biohazard

Ayms Chronicles

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 24 Aralık 2006, 12:35:56 »
atının nallarını değiştirirsen sorun cözülür gibime gelio Animal Tamer[NPC] ye bi uğra istersen makul bi ücrete değiştirirolar :D

Çevrimdışı czz

• Kıdemli Üye
  • 1029
« Yanıtla #8 : 25 Aralık 2006, 08:53:17 »
Alıntı yapılan: "Elrond Canyakmaz"
Bandaj delayıda şöle söyliyim. Mesela Poilisin bandaj attın tam o sırada ext. vurdu yediğin poi ve bandajlarını yırtmadı. Yani An ex pordan sonra in por yettikten sonra hareket edebiliyosun. Bundada Bandaj bastıktan sonra biri sana inpor yada poi vs . bi şekilde saldırıda bulunursa bandajların yırtılmassa şayet delay süresi kısalıyor.

Peki yurumeye basladık 2 kare atladık ve gene o patinaj dediğim olay oluyor o neden?Bu arada saosl acıklama için  :furina:
zz Catlakgil

Çevrimdışı Curse Simpsons

• Üye
  • **
  • 890
« Yanıtla #9 : 25 Aralık 2006, 09:07:27 »
abi Bandage basınca Paralyze Oluyorsun bi nevi. Adam sana vurunca tkrar yürüyebiliorsun Bunu bil dedim belki bu sorununu açığa kavuşturur. Mesela Fenc tek el silahlara neden Poi sürülmez..?Spearla paradarbe vurdun dielim adama extremly bi vuruo sen bu arada corpor çıkmıssın adam hoop yürüyor.!
b]Biohazard Family[/b]
Dikkat KarşıYakalı Çıkabilir

« Yanıtla #10 : 25 Aralık 2006, 18:54:16 »
Ben zamanında mehter yürüyüşü die bi post açmıştım zamanında sanırım bağlantıyla ilgili bir sorun olarak yanıtlamışlardı . İki ileri bi geri. Dıdı dıdıt
iohazard = Ben = Biohazard

MaNyAcK

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 25 Aralık 2006, 20:41:16 »
bu sorun bendede oluyor bazı büyüleri attığımdada aynı olayı yaşadığım oluyor sabitken attığımda delay 5sn ise sürekli yürümede attığımda 8 snden aşağı ilerlemio adam??

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • 3256
  • esselamun aleykum brother
« Yanıtla #12 : 26 Aralık 2006, 09:48:43 »
Bu özellikle birşeyden kaynaklanmıyor. Delayını bekleyip koşarsan sorun yaşamazsın.

Çevrimdışı Curse Simpsons

• Üye
  • **
  • 890
« Yanıtla #13 : 26 Aralık 2006, 09:52:07 »
Alıntı yapılan: "MaNyAcK"
bu sorun bendede oluyor bazı büyüleri attığımdada aynı olayı yaşadığım oluyor sabitken attığımda delay 5sn ise sürekli yürümede attığımda 8 snden aşağı ilerlemio adam??
Flam Sanet  In Mani :)
b]Biohazard Family[/b]
Dikkat KarşıYakalı Çıkabilir