0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Taze çıkardığımız deriler ile yaptığım setler satılıktır.Forumdan fiyatlara bakıp ücretini 6k düşündük.Toplu alımlarda pazarlık vardır.TinkerLockpick ( 60gp)Tp ( 450 gp )AlchemyTotal Refresh 100 ad. 20kGr Heal 100ad. 20kGr Cure 100ad. 20kTameForest Ostard = 60k Llama = 15kFrenzied Ostard = 250kDesert Ostard 60k--------------------------------------------------------------------------------Fiyatlarıma vergi dahil DEĞİLDİR.İtem penceresinden almak isteyen arkadaşlar vergi vermek zorundadır.!! Vergi Revolution uo'da %10dur.Vergi kaçakçılığı da caizdir. Fakat ilk adım karşı taraftandır. ( Yani ilk para sonra item )---------------------------------------------------------------------------------------
Taze çıkardığımız deriler ile yaptığım setler satılıktır.Forumdan fiyatlara bakıp ücretini 6k düşündük.Toplu alımlarda pazarlık vardır.TinkerLockpick ( 60gp)Tp ( 450 gp )AlchemyTotal Refresh 100 ad. 20kGr Heal 100ad. 20kGr Cure 100ad. 20kTameForest Ostard = 60k Llama = 15kFrenzied Ostard = 250kDesert Ostard 60kShire ( Necro )--------------------------------------------------------------------------------Fiyatlarıma vergi dahil DEĞİLDİR.İtem penceresinden almak isteyen arkadaşlar vergi vermek zorundadır.!! Vergi Revolution uo'da %10dur.Vergi kaçakçılığı da caizdir. Fakat ilk adım karşı taraftandır. ( Yani ilk para sonra item )---------------------------------------------------------------------------------------
Vergisiz Satış Caizdir Lan Ne Güldüm :ddddddd