Revolution UO

Acil YArdım ..!!!!!

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Raxor Twilight

• Ziyaretçi
Acil YArdım ..!!!!!
« Yanıtla #15 : 02 Ocak 2007, 12:16:34 »
Alıntı yapılan: "Abzytn Pashali"
Safe boxlarin şifresini hiç kimse sahibinden başka acamz.
robert dahill.

dalgamı geçiosun??
1.si .xopen komutu herşeyde işler (tabi plevelı bilemem ama safe boxları o şekilde açabiliyorlar)
2.side safe box çantaya alındığında şifre istemeden açılıyor..

-Massacre-

• Ziyaretçi
Acil YArdım ..!!!!!
« Yanıtla #16 : 02 Ocak 2007, 12:17:35 »
".xbounce" , "iz sürememe" bunları anlamıyorsanız eğer şüphe duyucam kusura bakmayın.

Çevrimdışı Leaf

• Yeni Üye
  • *
  • 48
Acil YArdım ..!!!!!
« Yanıtla #17 : 02 Ocak 2007, 13:02:05 »
walla arkadaslar şuanda Uoyada giremiorum Tatildeim..Yani itemler mechul birsekilde kayboldu en kısa zamanda cozulurse bari ben yasadım bunu baskaları yaşamasın he doru deilmi:D

Bilioruzki uoda giden hiçbisey geri verılmez...!!
vatarınız silinmiştir//Azrael

Çevrimdışı Roxanne

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 459
Acil YArdım ..!!!!!
« Yanıtla #18 : 02 Ocak 2007, 19:51:24 »
Benimde Safe Box ım kaldırılmıştı, Loglardan incelencek dendi nerdeyse 1 yıl oldu ses seda yok umarım sanada öle davranmazlar, gerekenin yapılması dileğiyle... Umarım Geri alabilirsin.
-Karamazovs-
Fearless Karamazov
Faithless Karamazov
Roxanne Karamazov
Onimusha Karamazov
Tyler Karamazov
Tristan Karamazov

Dan Discotec'h

• Ziyaretçi
Acil YArdım ..!!!!!
« Yanıtla #19 : 02 Ocak 2007, 20:37:05 »
Başkasının Tamer charının Skıllerını dusurup dalga gecersen olacagı budur iyi olmuş  :D  :D yapılan hıc bırsey karsılıksız kalmaz

Çevrimdışı Leaf

• Yeni Üye
  • *
  • 48
Acil YArdım ..!!!!!
« Yanıtla #20 : 02 Ocak 2007, 22:40:06 »
Boş ve Kuru Laflara Karnımız Tok Allaha Şükür..!!

Sağlık Olsun Silinen İtem Olsun.. BEn Burda Olduğum Sürece Sağlığımda Yerinde Olduğuna Göre Hamd Olsun Müslümanda olduğuma Göre Hiçde Sorun Deil ..!!

Tekrar KAsarız..be DAn Discotec'h (Bayhan) ..Sen Hiç KAfana Takma Oldumu JAnem..!!

Hade Allaha Emanet Ol..!!

Dan Discotec'h

• Ziyaretçi
Acil YArdım ..!!!!!
« Yanıtla #21 : 02 Ocak 2007, 22:53:23 »
Güldürme beni serhat  :D  Tame charın sıfresını verdık gıttın sıfresını degıstırdın skıllını dusurdun sonra gelıp oyunda laf edıyorsun sen ınsanmısınki gelıpde bırdel konusuyorsun daha dune kadar memo sunu ver bunu ver dıyıp pesımde dolasıyordun unutma neymıs gıdıp ona buna hava atıyorsun o benım ogrencım bu gune kadar bana ne ogrettın guıldıne aldın da ne oldu 2 actıon yapdık hemen senın ogrencın olduk Gec bu ıslerı gelde ben sana oyun ogreteyım İYİ olmus itemlerin sılınmıs abınede selam soyle Bir Gün yine geliceksen memo diye bende Yüzüne tükürcem  :D  :D

Çevrimdışı Leaf

• Yeni Üye
  • *
  • 48
Acil YArdım ..!!!!!
« Yanıtla #22 : 02 Ocak 2007, 23:02:23 »
İtem he..Ben senden item istedim sade gülüyorum way be..Güzel konusmussun ha sadece tebrik etmek düşüyor bana..!! Diorum ya BEn hep Boş LAflara karnımız Tok ...Dan Discotec'h(Bayhan) :deimos:

Herkez Haddini Bilmeli..:ZEUS:

Allaha Emanet ol..Sadece Konusuorsun işte Kanıt Yok Belge Yok..   :smt014

Dan Discotec'h

• Ziyaretçi
Acil YArdım ..!!!!!
« Yanıtla #23 : 02 Ocak 2007, 23:10:06 »
Sana istediğin kadar şahit gosterırım SEnde cıkar ordan Yalancı sahıt vs vs der cıkarsın sadece guluyormus baska lafın yok cunku soylıyecek baska bısı bılmıyorsun sen 3 senedır arkımsın ama senın ne mal oldugunu ogrendım bır ınsana 3 kurusluk adama deger verırsen gıder senı 5 kurusa satar oyle bısıler neyse anladın sen  :D

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
Acil YArdım ..!!!!!
« Yanıtla #24 : 02 Ocak 2007, 23:11:03 »
Konuyu iyice dağıttınız arkadaşlar, yeterli bu kadar lütfen.

Çevrimdışı Alona Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • 4970
    • http://www.biohazards.jconserv.net
Acil YArdım ..!!!!!
« Yanıtla #25 : 02 Ocak 2007, 23:13:38 »
Gelmez,geri itemler sanmiyorm Bulamazlar loglardan.

geçmiş olsn.
b]Biohazard Family[/b]
Büyük Oynarim , Küçüklerle i$im Olmaz....

Dan Discotec'h

• Ziyaretçi
Acil YArdım ..!!!!!
« Yanıtla #26 : 02 Ocak 2007, 23:17:31 »
Vermezler zaten verıcek olsalardı benım gıden bınegımı verırlerdı Bug dıyıp gecerler ama genede ıyı olmus  :D  :D

Çevrimdışı Leaf

• Yeni Üye
  • *
  • 48
Acil YArdım ..!!!!!
« Yanıtla #27 : 02 Ocak 2007, 23:22:24 »
Ben iteminde deilim aslanım..!!!  

Vermiceklerini bende biliorum ama yazdım işte düzeltsinler bi bug warsa benim için sorun deil..

Ben hayatta olduğum ve uo oynadığım sürece bizdede bu inat ve kararlılık olduğu sürece tekrar kasarız geregince..!!

Canları saolsun be dostum..!! :smt007

Çevrimdışı Alona Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • 4970
    • http://www.biohazards.jconserv.net
Acil YArdım ..!!!!!
« Yanıtla #28 : 02 Ocak 2007, 23:24:15 »
Osman , Sabret biraz bi ara msnden lafliyalim cok güzel şeyler yapacz...
b]Biohazard Family[/b]
Büyük Oynarim , Küçüklerle i$im Olmaz....

Dan Discotec'h

• Ziyaretçi
Acil YArdım ..!!!!!
« Yanıtla #29 : 02 Ocak 2007, 23:30:52 »
serhat haa sen o ıtemler gıdınce ne aglamıssındır senı 3 senedır tanıyorum bana kendını tanıtma hea ıtemmı lazım gel sana kralını vereyım kımseden ıtem kısmanmam ben oyun bu ama sen gelıpde char hacklıyorsun skıllını dusuruyorsun gelıpde benımle dalga gecmeye calısıyorsun ben ona kızarım ıtem sızın kopegınız olsun ben bu gune kadar kımseden ıtem kıskanmadım kım ne ıstedıyse oldukca vermeye calıstım Yalansa yalan desınler bu gun gelsınler en ıyısını vermeye calıstım...Benım charımda 25 k varken gelıp benden 100 k ıstıyen adma ıcın ben gıttım kendı arkıma yalvardım ver dıye benım ıcımden bu gune kadar kımse ıcın kotuluk dılemıs degılım ama sen cok yanlıs yapdın bu kendınde bılıyorsun :thief: